De
Online shop
voor tuin & interieur
Nl Fr

Tuinmeubelen Izegem, West-Vlaanderen

Wydox is een dynamisch bedrijf, gelegen in Izegem, West-Vlaanderen. Al enkele jaren staan wij in voor de verkoop van tuinmeubelen. Door eigen import en rechtstreekse levering aan de consument vanuit ons depot, zijn wij in staat om tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief sterke en concurrerende producten aan te bieden.

Bij Wydox kan u terecht voor verschillende soorten tuinmeubelen, waaronder ligzetels, zetels en stoelen, tuintafels, loungeset, enzovoort. In onze catalogus kan u meer informatie terugvinden en online een bestelling plaatsen. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten (binnen België) tenzij anders vermeld bij de productomschrijving.

Indien u meer informatie wenst over een specifiek tuinmeubel, dan kan u ook steeds terecht in onze depot. Die is gelegen in Izegem, provincie West-Vlaanderen. Iedere dag zijn er medewerkers paraat om u meer uitleg te geven over uw gekozen tuinmeubelen.

Voor meer informatie over tuinmeubelen, gelieve ons vrijblijvend te contacteren of langs te komen in onze depot in Izegem, West-Vlaanderen.

Online tuinmeubelen

Maak uw keuze uit volgende categorieën: